Myślę o spróbowaniu gier, w których losowania odbywają się praktycznie co kilka minut. Problem w tym, że łatwo wtedy coś przegapić, bo nie zawsze mam czas, żeby śledzić wyniki na bieżąco. Jak wy sobie z tym radzicie?
top of page
Aby zobaczyć, jak to działa, przejdź do opublikowanej strony.
2 komentarze
Komentowanie tego posta nie jest już dostępne. Skontaktuj się z właścicielem strony, aby uzyskać więcej informacji.
bottom of page

Też miałem taki dylemat na początku, ale znalazłem prosty sposób. Gram w Szybkie 600 i zawsze korzystam z jednego źródła – tutaj masz wszystko w jednym miejscu. Strona daje możliwość sprawdzania wyników praktycznie na żywo, więc nawet jeśli losowania są co 4 minuty, nie ma problemu, żeby być na bieżąco. Co ważne, jeśli nie zdążysz sprawdzić od razu, zawsze możesz wejść do archiwum i przejrzeć wcześniejsze losowania, bo wszystko jest tam zapisane. Dla mnie to ogromna wygoda, bo czasem gram rano, a dopiero wieczorem mam chwilę, żeby sprawdzić wyniki. Dzięki temu niczego nie przegapiam i wiem, że mam pod ręką pełne informacje. To zdecydowanie najlepszy sposób, żeby się nie pogubić przy takim tempie gry.